Fietstocht en BBQ

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 18 juni 2022 15u00 - 20u00
Station Londerzeel - KLEIN HOLLAND 2, 1840 LONDERZEEL

Verslag

Het vertrek van de fietstocht is voorzien om 15u aan het station langs kant van het krantje. Samen genieten we van een heerlijke fietstocht van ongeveer 28 km. Uiteraard houden we onderweg even halt om bij te tanken op een zonovergoten terrasje welke enkel voor onze deelnemers zal voorzien worden. Nadien rijden we verder langs het mooie Peizegemse landschap richting Krinkelsteert 3, 1840 Londerzeel.
Hier zijn wij te gast op het melkveebedrijf van Mertens Johan & Van Seghbroeck Els en hun dochter Leen. Het leven op de boerderij wordt steeds moeilijker door de negatieve aandacht die de sector in de media krijgt en vooral door de wetgeving. Toch blijven ze hier op het bedrijf niet stilstaan. Leen is reeds de vijfde generatie van de familie Mertens.
Ook niet-fietsers kunnen aan deze activiteit deelnemen. Al deze leden worden verwacht ten laatste tegen 16u45 aanwezig te zijn op het landbouwbedrijf voor het bezoek. Na de rondleiding kunnen deze genieten van een drankje en een heerlijke BBQ op het bedrijf.
Op de rooster wordt voor iedereen een stuk spek, hamburger, chipolata en kipsaté voorzien samen met heerlijke groentjes en patatjes. Ideale gelegenheid om bij al dit lekkers ook wat bij te praten onder elkaar.
Om af te sluiten voorzien we een ijsje voor iedereen.

Praktisch

Vertrek
15u aan het trein station Londerzeel
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Meer weten?
Prijs
€ 14,00
RekNr.: BE11 7341 4224 4748
Reservatie
met vermelding van: BBQ, naam, aantal deelnemers (volwassenen en/of kinderen) en fietser of niet fietser.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten