1ste Verlicht Trap Tractor Parade

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 26 februari 2022 18u30 - 20u00
Gildenhuis - GILDENSTRAAT 21, 1840 LONDERZEEL
De 1ste Verlichte Traptractorparade gaat door op de terreinen van de Virgo. We maken een rondritje op de sportterreinen van de school, met een Verlichte kindertractor, kinderfietsje of kindergo-car, voor iedere deelnemer is er een beloning.
Op zaterdag 8 januari 2022 ging de 4de Verlichte Tractorparade door in groot Londerzeel. De start en aankomst van deze parade had plaats in de Gildenstraat.
Na de corona-braek van 2021 probeerde we bij de 4de editie een extraatje te doen met de 1ste versierde Verlichte Trap-Tractorparade voor kinderen.
Toch corona bracht roet in onze planning. Wegens de stijgende besmettingen, mochten we deze niet organiseren. Maar nu uitgesteld is niet geannuleerd.
Dus gaan we ervoor.
Op zaterdag 26 februari gaan we de kinderen als nog laten rijden. En hebben we gezocht naar een locatie, waar we buiten kunnen zijn, er ruimte is, en een veilige omgeving voor deze kinderen om te spelen en ravotten.
We mogen de sportterreinen en sporthal gebruiken van het Virgo Sapiens Instituut in de Ursulinenstraat, Londerzeel, ingang secundair onderwijs. (groene poort)

We kunnen de auto's parkeren op het heldenplein. Na de voorstelling van de verlichte traptractoren en andere, is er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Ieder kind krijgt een kleine attentie van onze gilde.

Na de kinderen volgt er de presentatie van de uitslag van de grote tractoren.
Na het tellen van de stemmen, volgt er dan de prijsuitreiking. Iedere deelnemer van de verlichte tractorparade wordt verwacht op de terreinen van de Virgo.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten