Sint Hubertus viering

Wanneer

  • zondag 11 oktober 2020 09u00 - 13u00
De Burcht - MARKT 1, 1840 LONDERZEEL
Reeds meerdere jaren organiseerd de Koninklijke Jacht- en Alpenhoorngroep "the Greenfields" een Sint Hubertus viering in Londerzeel. Er is de misviering met zegening van het brood, optreden van the Greenfields en de optocht van paarden.

Sint-Hubertusviering te Londerzeel
Deze viering werd nieuw leven ingeblazen door de Jacht- en Alpenhoorngroep "The Greenfields" in 2005 in samenwerking met de Koninklijke Sint-Hubertusgilde De Linde, Kerkraad, Landelijke Gilde, Parochie Sint-Kristoffel en het gemeentebestuur.
Omdat het een enorm succes was, werd besloten om er een jaarlijkse activiteit van te maken. De viering krijgt meer en meer belangstelling. Het decor van het domein de Burcht en het aangepaste programma dragen hier zeker toe bij.
Op het Heldenplein vertrekken de paarden, ezels en koetsen voor een tochtje door de gemeente. Tijdens de eucharistieviering, die wordt opgeluisterd door de jacht- en alpenhoorns, vindt de broodjeswijding plaats. Daarna wordt iedereen verwacht voor de dierenwijding en broodjesuitdeling op het domein De Burcht. Alle huisdieren, groot en klein, zelfs de knuffeldieren van de allerkleinsten zijn welkom. Bij hun aankomst maken de paarden nog een optocht rond de burchttoren onder jachthoorngeschal. Er zijn ook gastoptredens. 

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Koninklijke Jacht- en Alpenhoorngroep "The Greenfields"
Prijs
gratis

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

.

Meer activiteiten

  • 01 sep

    Fietszoektocht - AANGEPAST

  • 28 sep

    Jaarmarkt Londerzeel Centrum GEANNULEERD

  • 10 okt

    Eetfestijn - GEANNULEERD