Fietszoektocht - AANGEPAST

Wanneer

  • van dinsdag 1 september tot zondag 4 oktober 2020 van 00u01 tot 23u00.
boerderij D'Hertefelt-D'Hollander - PIKSTRAAT , 1840 LONDERZEEL
Heel de maand SEPTEMBER kan u een gezellige fietstocht, met wegbeschrijving maken. Onderweg moet men een aantal vragen beantwoorden. Bezorg ons uw antwoorden en maak kans op een mooie prijs.
Beste bezoeker, 
Naar jaarlijkse gewoonte wilden wij onze fietszoektocht organiseren in de maand september. Toch door de corona waar we nu inzitten, werd het moeilijk dit te organiseren zoals van ouds. Met een gezellige BBQ, met een drankje en een prachtige avondshow met de presentatie van de antwoorden en de uitslag.
Toch willen we jullie de kans geven om samen met je bubbel een gezellige fietstocht te maken in de omgeving van Londerzeel. 
Hieronder kan je via de link : "uitnodiging" een deelnemingsformulier downloaden, met wegbeschrijving en antwoorden blad. Dit jaar vragen we GEEN inschrijving, maar maak u toch kans op een mooie prijs. We gaan deze fietszoektocht heel de maand  SEPTEMBER  aanbieden, zodat iedereen gespreid deze fietstocht kan maken, rekening houden met de gelden regels ifv de corona. Bezorg ons uw antwoordenblad via mail naar : piet.vandyck@proximus.be of via papierversie deze kan u deponeren in de brievenbus van onze ondervoorzitter Marcel, Breendonkstraat 105, 1840 Londerzeel.
Voor diegenen het niet lukt om het deelnemingsformulier te downloaden liggen er ook een beperkt aantal deelnemingsformulieren ter beschikking in café Gildenhuis Londerzeel (Gildenstraat 21) en bij Plekker te Londerzeel Sint-Jozef (Breendonkstraat 96).
De fietszoektocht vertrekt zoals steeds van bij de hoeve van Marc en Hildegard d'Hertefelt-d'Hollander, pikstraat 59. Naast de aardappelloods werd er door Marc een stuk weiland voorzien, waar men de wagen kan parkeren en vandaar vertrekken per fiets. U mag natuurlijk ook met de fiets tot daar rijden om dan de wegbeschrijving te volgen.
Zorg er wel voor dat je deelnemingsformulier voor uiterlijk 4 oktober 2020 om 24u binnen zijn, anders zijn we onherroepelijk te laat voor deelname aan de wedstrijd.

Praktisch

Vertrek
Vertrek aan de hoeve d'Hertefelt-d'Hollander
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Meer weten?
Prijs
gratis

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

.

Meer activiteiten

  • 28 sep

    Jaarmarkt Londerzeel Centrum GEANNULEERD

  • 10 okt

    Eetfestijn - GEANNULEERD

  • 11 okt

    Sint Hubertus viering