Filmavond : An inconvenient truth

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • donderdag 7 maart 2019 20u00 - 22u00
Hof van Boeres - BRUSSELSESTRAAT , 1840 LONDERZEEL
An Inconvenient Truth is de gefilmde presentatie waarmee Al Gore de wereld rondtrok om zijn ongerustheid te ventileren over klimaatverandering en het bagatelliseren van de risico's door politici.
Als landelijke gilde zijn we uiteraard ook bezig met onze klimaat verandering. Het is ook iets dat nauw aan het hart ligt bij onze land en tuinbouwers. Zij ondervinden ongetwijfeld al meerdere jaren dat er verandering is in ons klimaat. Wat gaat de toekomst brengen en kunnen onze boeren in de toekomst hun akkers nog met dezelfde producten beplanten of bezaaien? Het zijn niet alleen onze boeren, maar ook onze eigen kinderen of kleinkinderen zijn zich terdege bewust van het klimaat probleem in de toekomst. Zij hebben allemaal deze documentaire via de school kunnen zien en beseffen ook dat het zo niet verder kan.

Daarom vonden we het ook eens tijd om hierbij stil te staan en willen we jullie aan de hand van de meest gelauwerde documentaire van dit millennium, u een beeld geven van hoe het eraan toegaat en wat de gevolgen zullen zijn binnen x aantal jaren.

Op 25 februari 2007 kreeg de film van Gore de Oscar voor Beste Documentaire en één voor het beste lied. De documentaire heeft bijgedragen aan het klimaatbewustzijn in de wereld en is een inspiratiebron voor vele politici en bedrijfsleiders.
Wij bieden u deze film aan voor een spotprijsje van € 5. Het gaat door op donderdagavond 07 maart in “Hof van Boeres” en start om 20.00u. Door een beperking aan plaats kunnen de eerste 80 ingeschreven personen deze documentaire zien. Uw inschrijving telt vanaf het bedrag op onze rekening staat. U kan het storten op Reknr.: BE11 7341 4224 4748 met onder mededeling “ film + uw naam” wees op tijd ter plaatse, want het is storend wanneer iemand binnenkomt als de film bezig is.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Prijs
€ 5,00
U kan het storten op Reknr.: BE11 7341 4224 4748 met onder mededeling ? film + uw naam? wees op tijd ter plaatse, want het is storend wanneer iemand binnenkomt als de film bezig is.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten