Fietstocht en BBQ

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 22 juni 2019 13u30 - 22u00
Heldenplein (Parking) - HELDENPLEIN , 1840 LONDERZEEL
Fietstocht gevolgd door een BBQ
Ja …wat gaat de tijd snel…. Het is inmiddels al 11 jaar geleden dat we talrijk een bezoekje brachten aan het bedrijf Belchim. Naar aanleiding van ons 100 jarig bestaan mogen we terug te gast zijn op het bedrijf.

Belchim werd in 1987 opgericht door Dirk Putteman. Het bedrijf groeide uit tot Belchim Benelux na een uitbreiding naar Nederland en werd vervolgens in 2001 omgedoopt tot Belchim Crop Protection. Belchim is er in geslaagd om voortdurend haar gamma gespecialiseerde gewasbeschermingsproducten verder uit te breiden en zich te vestigen in verschillende landen in en buiten Europa.

Het vertrek van de fietstocht is voorzien om 14u30 op het Heldenplein. Samen genieten we van een heerlijke fietstocht van ongeveer 28 km langs rustige wegen. Iedereen die er bij was op onze winterwandeling sprak over het  mooie parcours dat ze aflegden. We hebben deze 9 km  dan ook opgenomen in onze fietstocht. Op de hoeve bij Filip Joos , houden we een drankstop . Hierna fietsen we verder richting Belchim gelegen in de Brusselsestraat tegenover KLSK-Londerzeel. Na het genieten van een drankje krijgen we een mooie rondleiding waarna we samen verder fietsen naar “wegenwerken Van Hoorebeeck”, Temsesteenweg  40, 1861 Meise (500 m verder richting Slozen) waar er een heerlijke BBQ te wachten staat.

Ook niet fietsers kunnen aan deze activiteit deelnemen.

Al deze leden  worden verwacht ten laatste tegen 16u30 aanwezig te zijn bij Belchim waar 2 gidsen jullie opwachten voor het bezoek. Na de rondleiding kunnen deze genieten van een drankje ter plaatse waarna iedereen zich rustig kan begeven richting “wegenwerken Van Hoorebeeck” , Temsesteenweg  40, 1861 Meise, voor een heerlijke BBQ.

Op de rooster wordt voor iedereen een stuk spek, hamburger, chipolata en kipsaté  voorzien samen met heerlijke groentjes en patatjes. Ideale gelegenheid om bij al dit lekkers ook wat bij te praten onder elkaar. Om af te sluiten voorzien we een ijsje voor iedereen. We bieden U deze activiteit aan voor de ronde som van € 12 per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar betalen € 6.

Er moet wel ingeschreven worden tegen ten laatste 18 juni 2019 door overschrijving op de RekNr.: BE11 7341 4224 4748 van de Landelijke Gilde met vermelding van: avondfietstocht, uw naam, aantal deelnemers (volwassenen en/of kinderen) en fietser of niet fietser.

Een top activiteit op een top locatie, zorg dat je erbij bent!!!Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Prijs
€ 12,00
RekNr.: BE11 7341 4224 4748
Reservatie
met vermelding van: avondfietstocht, uw naam, aantal deelnemers (volwassenen en/of kinderen) en fietser of niet fietser.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten