Oogstfeest

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 4 augustus 2019 12u00 - 22u00
De Burcht - MARKT 1, 1840 LONDERZEEL
Gezellige namiddag voor groot en klein, met eten en drinken en zalige optredens.

OOGSTFEEST

Van 11.30 tot 14 uur is ons zomerrestaurant open: culinaire verwenning op zijn best ! De rest van de dag serveren we snacks uit het vuistje.GAST OPTREDEN :

1) Door de Overlevende

Drie generaties liedjesmakers eren zangers en zangeressen van bij ons.

Door de overlevenden is de opvolger van de succesvolle tournee Nijghse vrouwen.

Deze keer gaat de Nederlandse coryfee Astrid Nijgh niet met drie dames op pad, maar brengt ze met Lennaert Maes en Niels Boutsen (Stoomboot) een ode aan overleden zangers uit Vlaanderen en Nederland.

Astrid is gekend van hits als “Ik doe wat ik doe” en “Alleen is maar alleen” (en van wijlen haar ex Lennaert Nijgh). Stoomboot is als jongste Nekka-winnaar ooit een opvallende stem van bij ons, en Lennaert Maes is de frontman van Lenny & de Wespen.

Zij brengen samen voor het eerst werk van wie er niet meer is: van Ramses Shaffy tot Bram Vermeulen, van Zjef Vanuytsel tot Luc De Vos, van Louis Neefs tot Yasmine.

2) Dries & De Belgen

Frontzanger Dries De Vis & zijn "Belgen" brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen!

Met een overdosis aan enthousiasme, leuke samenzangen en een portie stevige kloten doorprikken ze het repertoire van Clouseau, de Kreuners, Raymond V.H.G., Doe Maar, Bazart, en zo veel meer.

Haal de dansschoenen boven, smeer de kelen want met Dries & de Belgen is het feest!3) Uncle Phil


Uncle Phil is een professionele coverband met een professionele entourage. Uncle Phil brengt muziek, plezier en ‘good times’.

Een optreden van Uncle Phil is een mix van funky RnB uit New York en van dance uit Ibiza. Beyoncé meets Swedish House Maffia, Bruno Mars meets Armin Van Buuren en Rihanna meets Calvin Harris. De sexy beats krijgen meer power door live drums en gitaren.Deze goedgevulde dag kan je beleven voor de spotprijs van € 10 (toegangsprijs). En alsof dat nog niet genoeg is, iedereen die ’s middags tijdens ons zomerrestaurant (tot 14 uur) een middagmaal nuttigt, krijgt zijn inkomkaart terugbetaald. Kinderen  -12jaar betalen 5€.  Na 14u betaald u aan de kassa 10€ (niet meer aftrekbaar bij de maaltijd)Lokatie : op het terrein "de burcht", bevindt zicht schuin tegenover de kerk in Londerzeel Centrum.Noteer 4 augustus in je agenda, want het wordt een dag om niet te missen!  .

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Prijs
€ 10,00
Iedereen die ?s middags tijdens ons zomerrestaurant (tot 14 uur) een middagmaal nuttigt, krijgt zijn inkomkaart terugbetaald.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

.

Meer activiteiten