Optreden : Roel & de kleine Revolutie

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • woensdag 20 februari 2019 19u00 - 22u00
Hof van Boeres - BRUSSELSESTRAAT , 1840 LONDERZEEL
Optreden van Roel Van Bambost een Vlaams zanger en filmkenner en -recensent. Hij is vooral bekend als helft van het kleinkunstduo Miek en Roel.
Samen met Miek heb ik meer dan vijftig jaar op de planken gestaan. Miek is moe, maar tevreden. Zelf wou ik de muziek niet loslaten. Getuige daarvan mijn deelname aan “Toneel van Verbeelding” (een hommage aan Dimitri van Toren) en De Vintage Club (met Hans de Booij en Erik van Neygen).
Maar ik wou ook dolgraag verder doen met de muzikanten waarmee Miek en ik jarenlang opgetreden hebben en waarmee we een warme vriendschapsband onderhouden: Stef Wouters, meer dan 25 jaar onze trouwe, talentvolle gitarist, Alex Rambaut, accordeonist “par excellence” en Gijs Hollebosch, een virtuoos op de mandoline en de dobro. Als titel kozen we “Roel & De kleine Revolutie”, een verwijzing naar het bekende sociaal kritische lied “De grote revolutie” uit 1970 én tegelijk naar de “kleine” emotionele omwenteling die het afscheid van Miek met zich mee bracht. Is er nog leven na Miek & Roel? Jawel met Roel & De kleine Revolutie !
Roel
Vanuit landelijke gilde kunnen we in samenwerking met “hof van boeres” deze muzikale avond aan onze leden aanbieden voor de speciale prijs van € 12.
Let wel !! Jullie kunnen zich enkel inschrijven tot vrijdag 11 januari door een mail te sturen naar cultuur@hofvanboeres.be of bellen naar Christine De Smedt 0475/ 43 14 93
De inschrijving is pas geldig na storting op Reknr.: BE97 7341 4224 4849.
Na 11 januari gaan de over gebleven plaatsen verkocht worden aan €15. Bent u te laat ingeschreven betaald u ook onherroepelijk de €15.
Snel zijn is de boodschap, want er zijn maar 70 plaatsen beschikbaar.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Roel Van Bambost
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Prijs
€ 12,00
Jullie kunnen zich enkel inschrijven tot vrijdag 11 januari door een mail te sturen naar cultuur@hofvanboeres.be of bellen naar Christine De Smedt 0475/ 43 14 93 De inschrijving is pas geldig na storting op Reknr.: BE97 7341 4224 4849.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten