Gildenfeest

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 19 januari 2019 18u00 - 23u59
Gildenhuis - GILDENSTRAAT 21, 1840 LONDERZEEL
Jaarlijks gildenfeest, begint om 18u dit jaar zonder een gebedsdienst, dus we starten direct om 18u en dit tot in de vroege uurtjes.
Wie van tradities houdt moet hier zeker aanwezig zijn, want al meer dan 90 jaar houden we dit op de 3de zaterdag van januari. Voor zij die zich hier niet mee bezig houden lees toch maar even met de nodige aandacht. Wij voorzien een iets feestelijkere menu voor ons 100 jaar en hebben hiermee ook de planning aangepast. De misviering is dit jaar verschoven (lees hierboven) en hierdoor kunnen we ook een uurtje vroeger starten met ons gildefeest. We starten om 18.00 uur dit jaar. Voor zij die het moesten vergeten zijn de locatie is naar goede gewoonte in het gildenhuis. Aangezien het een speciale editie is voorzien we wat meer plaats. Hierdoor verdwijnt dit jaar de tombola van het programma. We voorzien wel enkele grote prijzen die gedurende het verloop van de avond zullen verloot worden.

Dagindeling:

12.30u: worsten met champignonsaus ( gratis)

14.00u -  …..  kaart namiddag, een boomke wiezen of pressen, bijna vergane glorie, want wie heeft er thuis nog de mogelijkheid om dit te spelen ? Hierbij krijgt u eens de kans om op een gezellige manier te kaarten met medemensen die zeker ook geen professionals zijn. Wees niet gegeneerd omdat het lang geleden is, zo zijn de meesten die hierop afkomen. Plezier is de hoofdzaak.

18.00u: na het welkomstwoord door onze voorzitter en zegening voor een geslaagde avond door onze proost beginnen we aan een verrukkelijk jubileum menu :



Aperitief met assortiment van warme en koude hapjes

??

Gebakken victoriabaars met fijne groentjes  & warm wit wijnsausje

????

Champignonroomsoep

??

Sorbet

????

Stoofpotje van kalfsvlees op oude wijze

??

Mascarpone tiramisu met bijpassende garnituren

????

Koffie met kleine versnaperingenskes



Wij bieden jullie een gezellig samen zijn inclusief 6 gangen menu met drank (tot aan de koffie) en ambiance tot in de vroege uurtjes aan voor een prijs van € 45 per persoon.

Wil je erbij zijn op zaterdag 19 januari 2019!! Zorg dan dat je voor vrijdag 11 januari het bedrag van €45 /pp overschrijft op Reknr.: BE11 7341 4224 4748.

Gelieve ook uw naam te vermelden bij de mededeling.



Zit u graag bij bepaalde personen aan tafel gelieve dit te laten weten per mail aan benny raes (bennyraes@telenet.be) wij proberen hieraan gevolg te geven in de mate van het mogelijke.   

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Prijs
€ 45,00
per persoon te storten op RekNr: BE11 7341 4224 4748. Gelieve te betalen ten laatste vrijdag 11/01/2018. Mededeling: GILDENFEEST + uw naam.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten

  • 21 apr

    Ontbijt wandeling

  • 25 apr

    Kringlooptuinieren bij veranderende klimaatomstandigheden

  • 10 mei

    Avondwandeling