Fietstocht en BBQ

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 16 juni 2018 15u00 - 20u00
Heldenplein (Parking) - HELDENPLEIN , 1840 LONDERZEEL
Fietstocht gevolgd door een BBQ
Middenin de WK-voetbalgekte organiseert de Landelijke Gilde op zaterdag 16 juni 2018 een fietstocht met bedrijfsbezoek en BBQ.
Het vertrek van de fietstocht is voorzien om 15u op het Heldenplein. Samen genieten we van een heerlijke fietstocht van ongeveer 25 km. Uiteraard houden we onderweg even halt om bij te tanken, hopelijk op een zonovergoten terrasje. Nadien keren we terug huiswaarts voor het bedrijfsbezoek. Dit jaar trekken we richting, “Over de Beek” in Steenhuffel voor een tweeluik.
Fietsers en niet-fietsers komen samen omstreeks 18 uur op het bedrijf “Heyvaert NV”, over de beek 8 in Steenhuffel.
Na een deskundige uitleg gaan we verder richting bedrijf “putboringen gebroeders Mertens” een familiebedrijf waar men het vakmanschap al meer dan 60 jaren beoefent.
Het begon allemaal op een dag in 1957 wanneer Frans Mertens, de stichter van Putboringen Mertens, zonder water kwam te zitten. In de loop der jaren werd er steeds gezocht naar vernieuwing van boormachines en werden de zonen Jos en Emiel de zaakvoerders van het bedrijf.
Na de kennismaking met dit bedrijf gaan we lekker genieten van een heerlijke BBQ. Op de rooster wordt voor iedereen een stuk spek, hamburger, chipolaté en kipfilet voorzien samen met heerlijke groentjes. Ideaal om even na te praten met een heerlijk pintje of duveltje erbij.
We bieden U deze activiteit aan voor de ronde som van € 12 per persoon, kinderen jonger dan 12 jaar betalen € 6.
Er moet wel ingeschreven worden tegen ten laatste 10 juni 2018 door overschrijving op de RekNr.: BE48 7341 4200 0127 van de Landelijke Gilde met vermelding van: avondfietstocht, uw naam, aantal deelnemers (volwassenen en/of kinderen).

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Londerzeel
Prijs
€ 12,00
Er moet wel ingeschreven worden tegen ten laatste 10 juni door overschrijving op de Reknr.: BE 48 7341 4200 0127 van de Landelijke Gilde met vermelding van: uw naam en avondfietstocht.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten

  • 21 apr

    Ontbijt wandeling

  • 25 apr

    Kringlooptuinieren bij veranderende klimaatomstandigheden

  • 10 mei

    Avondwandeling